A 20. században egy táborozó kapitány optimistán dörzsölné a kezét 260-nál a táblán. Jó esély volt a győzelemre. Nem is lett volna szükség az ellenzék kifogására. Lehetséges, hogy 50 oldalnál kevesebb mint 260-at is tartalmaz. Volt néhány nap, amikor Geoff Boycott és Mike Brearley kimentek, hogy megnyissák a csapást Anglia helyett a szabad unibet sportfogadás online szellemeket, mint Jason Roy. 2016-ban kétség sem volt az első ODI félúton, hogy Pakisztán 260 elégtelennek bizonyult egyenként. Pakisztán szerencsétlen volt az időjárás miatt. Az első eső megszakítás, bár rövid volt, nem érhetett volna rosszabb időre számukra.42,1 óra elteltével 218 volt a négyen, és a WASP, egy olyan innováció, melynek célja nyilvánvaló érték nélküli pontszámok megjósolása (ha a színházba megyünk, azt akarjuk, hogy folyamatosan előrejelezzék, mi fog történni a következő cselekvésben?) 300-nál többet várva.

Sarfraz Ahmed, gyakran Pakisztán legszörnyűbb ütőseinek készen áll a támadás elindítására. De 25 perc késleltetés után a gyümölcslevek már nem folytak. A legutóbbi 47 golyójában – a WASP zavarához, ha szíve van – Pakisztán 42 pályát ért el két vívó elvesztése miatt.Volt valami régimódi játék is ezen a játékrészen, emlékeztetve arra, hogy nem unibet sportfogadás bónusz feltétlenül elkerülhetetlen, hogy a batsmen mindig az egész földön zúzni fogja a labdát az első inning végső lepattanásában.

Ez részben az angol ütemű asztalok triójának hagyományos értékei miatt. Olyan dolgokat csináltak, ami kockázatos lehet a modern fehérgömbkikettben, de valami, ami megtartja a potenciált, függetlenül attól, hogy milyen évszázadban vagyunk. Gyorsan megmozdultak. A labda Mohammad Nawaz és Imad Wasim felé haladt 90mph. Ez nem minden labda volt. Különösen Chris Woakes számos lassabb labdát mutatott be. De a botosokat őszintén tartotta a bowlingok puszta üteme – és jó iránya -.A legtöbb futás, többnyire lefagyott és kettes, szeletelt mishits-ból származik. Woakes következetesen Anglia leggyorsabb labdarúgója volt a tesztsorozatban Pakisztán ellen. De itt sokszor a leglassabb volt a trió, most, hogy Liam Plunkett és Mark Wood az ő lépcsőpartnerei voltak. A gyorsaság és az a felfogás, amit ez a minőség okozhat – különösen az alsó középső unibet online fogadási útmutatók rendőrbábák között – soha nem szabad alábecsülni. Az ilyen botrányok gyakran vágynak arra, hogy hírnevet szerezzenek, hogy sebezhetőek legyenek a yorkerrel vagy a lassabb labdával szemben, a szállítmányokat végtelenül szívesebben fogadják, mint a jól irányított gúnyolót. Wood leggyorsabb golyói valójában az első varázslatában voltak, amikor meghaladta a 90mph-ot. Trevor Bayliss és James Whitaker jegyzetet készítettek; felismeri a ritmus erejét, függetlenül attól, hogy milyen formátumot játszik le.Mégis nem volt garancia arra, hogy Wood válogatott lett volna ebbe a csapatba, ha Steven Finn megfelelő lett volna. Anglia úgy tetszik, mint a kipróbálási parancsok, és ritkán hajlamosak megzavarni őket. A sérülések katalizátorként szolgálhatnak bármelyik összetevő megváltoztatásához. A kettesben van, aki olyan módon végzi el magát, hogy hirtelen lebonthatatlanná válik. Az Eoin Morgan megnyugtató szavainak ellenére az ODI előtt ugyanez vonatkozik a távollét egyéb formáira is.Morgan fájdalmasan rámutatott arra, hogy nem fog nyomást gyakorolni a játékosaira Bangladesre az ő akaratuk ellen, ha az Angliai és Wales Cricket Board biztonságban tartja a játékosokat – és valószínűleg támogatóik és szentelt sajtószervei.

“Mindig van egy személyes döntés,” mondta Morgan. “Soha senki nem kényszeríted nyomást a túrára.”

Nem annyira egyszerű. Attól függ, ki vagy. Ha Joe Root úgy döntött, hogy októberben nem indul Bangladesbe egy kétlépcsős túra során, akkor biztonsággal feltételezhetjük, hogy azonnal visszalép az angliai oldalon. Ha Alex Hales úgy döntött, hogy Banglades számára nem áll rendelkezésre, akkor a helyzet meglehetősen más. Nemrégiben küzdött egy piros labda ellen, és nem volt reneszánsz fehéres ellen a Ageas Bowl-nál.Ki tudja?

Anglia örömmel fogadja, hogy Bangladesben a rendezés tetején alternatívát kell találnunk. Így Halesnek és néhány más, kevésbé megalapozott játékosnak egy csomó csütörtökön tartott találkozó az EKB-val és annak biztonsági csapataival, hogy megbeszéljék a tervezett túrát Bangladesre, egyre bonyolultabbá válik.