cluburile cehe au o concurență de top pe care doresc să le conducă, fără influență din partea Asociației de Fotbal începând cu sezonul următor.

Intenția de a fi votat săptămâna trecută. Dar proiectul lor trebuie mai întâi de acord de asociere Comitetului executiv și în cele din urmă toate trebuie să fie aprobate de către Adunarea Generală, care are loc la începutul lunii iunie la Brno.

Și comitetul executiv, și în special Adunarea Generală ședinței reprezentanții fotbal de performanță .. .

“Până în prezent nu a fost prezentat niciun material scris, vicepreședinte Freedom a informat membrii Comitetului executiv numai oral. Când va veni în scris, vom discuta despre aceasta “, a remarcat secretarul general al lui Rudolf Repko. El știe propunerea. “Am văzut tratatul, m-am opus și mi-a fost bine. Rolul meu în această chestiune sa încheiat.Acum este vorba despre fotbal amator și profesionist. Acum este la nivel politic. “Cluburile de conducere sunt conduse de Dušan Svoboda, vicepreședintele Asociației Ligii Fotbalului (LFA). Dacă ar putea să se ocupe de reprezentanții fotbalului de performanță în următoarele săptămâni, nu este exclus faptul că acordul dintre LFA și Asociația Centrală poate fi aprobat doar la următoarea ședință a Comitetului Executiv. Acesta va avea loc în Slovacia cu ocazia pregătirii celor două echipe naționale la 31 martie în Žilina. “Până acum, se vorbește mult despre asta.Noi de proiectare, va fi urmat de feedback de cealaltă parte „, a spus Repka.

În cazul în care comitetul Unibet bonus pariuri sportive executiv aprobă contractul, asociația trebuie să revizuiască statutele, care apoi trebuie să fie aprobate de către Adunarea Generală. Există o minge de fotbal profesionist 32 de voturi, ceea ce reprezintă aproximativ o simplă a șaptea.

Dacă totul merge conform planului cluburi ar trebui să „separat“ de lucru liga din anul 2015/2016.

Proprietarii Cluburi au făcut o astfel de mișcare, mai ales din motive economice. Deși fotbal pentru a turna sute de milioane de coroane, despre banii pentru ei este decisă de către altcineva.

Noua liga ar fi de a avea un management profesionist care ar reprezentat în mod direct cluburi.Proprietarii care sunt finanțe de fotbal, le-ar fi tras direct în procesul de luare a deciziilor

Întâlnirea a fost condusă în trei domenii-cheie:. Abandonarea competenței de a gestiona concurența, modul în care se va gestionarea concursurilor supraveghea fiecare comisie care se ocupă cu legături financiare între liga și Asociația de fotbal.

Cluburi de independență promit mai mulți bani din drepturile de publicitate și de televiziune, profesionalizarea și eficientizarea managementului liga, revenind încredere ponosită, crește traficul, care este de aproximativ cinci mii de spectatori la meci, sprijin central de marketing competiții și cluburi individuale.