Jordánia, 39. Nyereményszorzók 4-6 fav

Fifa egy tiszta szünet, friss indítás, az ember jelöltje. A jordániai herceg és a hosszú távú FIFA bennfentes – aki azt mondta, hogy 2012-ben “határozottan…nincs ambíció” elnökké válni – továbbra is a könyvesbolt választása marad, bár a bennfentesek nem Sportingbet annyira meggyőzőek. Sepp Blattert vette a második fordulóra májusban.

Bahrein, 49. Nyereményszorzó 4-1

Még Blatteret soha nem vádolták azzal, hogy bűnrészes volt a labdarúgók kínzásában. Ez az, amit Sheikh Salman hoz az asztalhoz – egy állítás, amely a Bahrein 2011-es, a demokráciát megtorló tüntetőkkel szembeni megtorlására vonatkozik, amit határozottan tagad. Azt állítja, hogy az emberi jogi csoportok hamis, csúnya hazugságokat Sportingbet online sport fogadás terjesztenek…egyesek napirenden vannak az asztalukon.

Svájc, 45.Odds 6-1

Az Uefa főtitkára és a zseniális televíziós rajzolás a Michel Platini felfüggesztésénél fedezeti stratégiává lépett be. Amint ez áll, egy hiteles jelölt az Uefa teljes támogatásával – de azt Sportingbet várja tőle, hogy lépjen ki ismét, ha főnöke tisztázódik.

Franciaország, 60. Nyereményszorzó 10-1

Felfüggesztett, de még mindig három másik jelölt előtt. Megőrzi védjegye önmeggyőződését. Platini azt állítja, hogy Fifa etikai bizottsága megpróbálja szabotálni, és összehasonlítja egy olyan lovagot, aki egy igazságtalansági kastélyt próbál belevinni “, miközben forró Sportingbet olajat öntött a fejemre”.

Franciaország, 57. Nyereményszorzó 16-1

Második futam után a francia diplomata átlátható radikális reform révén “hitelességének helyreállítását” ígéri.Még egy manifesztet is készített – szokatlan a Fifa világában.

Liberia, 48. Nyereményszorzó 16-1

Liberia FA vezetője 2010 óta, Bility azt mondja, Sportingbet hogy Afrika jelentése – az ideje vezetni. “A labdarúgás nehéz pillanattal szembesül, de nehéz pillanatok alatt nagy vezetők jelentkeznek.”

Dél-afrikai Köztársaság, 62. Nyereményszorzó 20-1

A közösségi média kedvence, “kívülálló. Figyelmen kívül hagyja az esélyeket: A Sexwale (seh-wa-le) megfelelő versenyző. Egy multi-milliomos (kullancs) bányászati ​​iparmágnás (kullancs) és az Fifa bennfentes (kullancs), karizmája és valódi élménnyel rendelkezik – ideértve az egykori politikai fogollyal rendelkező apartheidellenes aktivizmus évét is, és Dél-Afrikában Apprentice. Kevésbé segítőkészen, ő is kulcsszerepet játszott a nemzet 2010-es világbajnokságra Sportingbet vonatkozó csapatának, amelyet most komolyan vizsgáltak.Elítéli a rosszat.