Claudio Ranieri Leicester City előrehaladását ismertette a Bajnokok Ligája kiütési szakaszában, mint csoport győztesei, és egy „hihetetlen” eredményként történő megtakarítással, de követelte, hogy játékosai ugyanolyan teljesítményt mutassanak be belföldön, hogy jól mászhassanak Leicester a Bajnokok Ligája utolsó 16-os helyén biztosította a 2-1-es győzelmet a Club Brugge felett, Shinji Okazaki és Riyad Mahrez céljai alapján, és várakozással tekint a december 12-én Nyonba rajzolva Ranieri nem zavarta a legkevésbé, hogy ki fog játszani. – Nem fontos, higgy Betclic fogadási útmutatók nekem – mondta a Leicester vezetője. „Remélem, hogy jó állapotban leszek, ez fontos. A név nem fontos.Egy másik mese lesz, nyerni vagy elveszíteni, nem fontos. ”Leicester City legjobb kutyái Shinji Okazaki után nyerte a Brugge klubját. G csoport Porto után csak Koppenhágával vonhatott. “Ez hihetetlen. A csoport tetejére, nagyon boldog, nagyon büszke a játékosomra, nagyon örülök az elnöknek, a rajongóknak, mindenkinek. Egy újabb út a kieséshez – hihetetlen. ”

Mégis Ranieri gyorsan hangsúlyozta, hogy fontos a formájukat a Premier League-ben, ahol Leicester hatszor elvesztette. „Most a fejünket a Premier League-nél kell folytatnunk, mert azt akarom, hogy a játékosok gondolkodjanak erre” – mondta. „A munkánk [a Bajnokok Ligájában] történik.Nem tudom, melyik csapat játszunk, fantasztikus csapat lesz, és nagyon boldogok vagyunk. De most vissza kell mennünk.

“A Premier League-ben nagyon közel vagyunk a Betclic ingyen fogadások kiesési zónához, és ugyanolyan szinten kell játszanunk, mint a Bajnokok Ligája, mert ha valamit akarunk tenni, valami. Most már a Premier League-re kell összpontosítanunk. erőszakos magatartás a Watford Valon Behrami könyökök megjelenése után a szombaton a Vicarage Road 2-1-es veresége alatt.

Az FA a 67. percben történt eseményről készült anyagot vizsgálta, és büntetlenül maradt idő.Ha Drinkwater kerül Betclic internetes sportfogadás felszámolásra és betiltásra kerül, akkor hiányzik a Premier League mérkőzése a Middlesbrough, a Sunderland és a Manchester City ellen.