Bet365 mobil sportfogadásTony Pulis bízik abban, hogy a West Bromwich Albion oldala újra felfedezi élvonalbeli szerepét, amint arra törekszenek, hogy elkerüljék a Northampton Town-t az EFL Kupában, kedden este.

Nyugat-Brom 2-1-et vesztett haza az Everton ellen a Premier League-ben szombaton, és Bet365 menjen a Sixfieldsbe, remélve, hogy véget vet a házigazdák veretlen futásának, ami januárig nyúlik vissza.

Albion látogasson el a klubba aki 21 év alatt először nyerte el a League One-t, és Pulis az oldalára hívta, hogy két Premier League-ben két gól után találja Bet365 meg a lövöldözős csizmáját.

Pulis debütált Brendan Galloway-re, miután a bal oldali visszafizetés aláírta az Everton-t, azt mondta: „Jól játszunk, és esélyeket teremtünk, de nem csak az esélye, hogy hiányzik, akkor az utolsó harmadik és a rossz átjáró kiválasztása – ez csak annyi extra minőség, amire szükségünk van.

„Csak lac király egy kicsit élvonalbeli pillanatban és az utolsó labda, de Bet365 mobil sportfogadás nem tudom igazán bírálni a játékosokat, mert hiányoznak, és néha hiányoznak a dolgok, elkötelezettségükkel és erőfeszítéseikkel pótolják.

< p> “Meg kell porolnunk magunkat, és újra el kell mennünk, mert kedden este nagy játékunk van Northamptonban.Sokat nem fogok változtatni, mert nincs sok változásunk.

Pulis négy játékosot szeretne aláírni a nyári Bet365 átutalási ablak alatt, Aston Villa Jordanjével és a Sport Lisszabon az iszlám Slimani-t az 58 éves kívánságlistáján továbbítja, bár Albion nem tudott egy árat elfogadni a portugál klubdal.

„10 napunk van ahhoz, hogy néhány játékosot behozzunk, így meglátjuk, mi történik – mondta az Albion vezetőedzője. „10 napunk van, hogy dolgozzunk, és remélhetőleg meg Bet365 tudjuk csinálni.”

Chris Brunt térd sérül, de a 16 éves védő, Kane Wilson várható. James Morrison, a középpályás januárja után kezdte el az első lépést, miután megrázkódták a sérülést.

Az Everton Galloway érkezését egy szezonra szóló kölcsönszerződésre West Brom második aláírásának teszi nyáron.Pulis balról hátra keresett, miután Brunt márciusban Bet365 megsérült, és aztán kénytelen volt Jonny Evans-t elhagyni a pozícióból. 2014-ben még nem játsszon ebben a szezonban, és utolsó játékát egy FA-kupa nyerte meg Carlisle United ellen januárban. A West Brom debütálhat azonban, amikor kedden utaznak Northamptonba, ha Albion időben beérkezik.