A bet365 2006 januárjában nyitotta meg kapuit, és azonnal felhívta a figyelmet, elsősorban a villámcsapásról szóló ígéreteik miatt. Az eredeti támogatók – elsősorban norvégok – a gaming szektorból szerzett tapasztalataikat a termék fejlesztésébe internetes sportfogadás helyezték, és ez a tendencia folytatódott, miután a bet365-t a svéd Betsson Csoport vásárolta meg 2011 májusában.

Elérhető játékok

Hatalmas választékot kínál a sport. A nyilvánvalóan – például a futball, a kézilabda, a jégkorong, a kosárlabda és a tenisz mellett – nagyon tisztességes választékot kínálnak különösen a téli sportok számára, miközben még esély áll még egy kicsit kisebb, de még mindig fontos területekre, mint a harisnyanadrág, a golf , Baseball, kerékpározás, pálya és motorsport. A skandináv gyökerek tükröződnek a választékban, amely magában foglalja a bandy és a floorball. Ezen kívül számos külön játék létezik, mint például az Eurovíziós Dalverseny és a Politika.

A játékok kiválasztásakor a lélegzet meghaladja a mélységet. Persze, a futballban bizonyos országokban (pl. Anglia, Svédország, Norvégia) a ranglétrán mennek végig, de sok országban a legmagasabb rangra állnak – ami azt jelenti, hogy ez nem a fogadás helye a görög harmadik részlegen.
A bet365 jónak számít a különleges eredmények (például a H2H szezonális játékok) esélyeinek elhelyezésével, ha a felhasználó kérést küld nekik.

A játék típusai

A bet365 fogadás bónusz viszonylag tisztességes játékválasztékot kínál az egyes eseményekhez, a futball pedig nyilvánvalóan a legmagasabb játékváltozatokkal rendelkező sport.

Ez meglehetősen kicsit eltér a bajnokságtól a bajnokságig, és ahol a nagy ligák hatalmas választékot kínálnak, gyakran szűkös a másodlagos bajnokságok számára. Számos futball meccsre több mint 120 különböző játék létezik, a több mint / alulról (több különböző sorral), a gólszámokig és a félidőben a játékosok akcióihoz képest, de a mérkőzéseknek bizonyos figyelmet kell szentelniük Ez a szint. A “normál” játékszám egy adott mérkőzésre általában 30-40.

A jégkorong esetében gyakran találnak eredményeket és céljátékokat az egyes időszakokra, és általában a játéktípusok száma 15-20 a jégkorong meccsekre. A teniszhez általában 5-10 különböző játékot játszhatsz, beleértve a játékokat, a felett / alatt és a hátrányos helyzeteket.

bet365 élő fogadások

A bet365 élő fogadása jelentős fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, és ma is az egyik legaktívabb – mind a játékok, mind a játéktípusok tekintetében. Ahol az élő fogadások korábban csak a televíziós focira, kézilabdázásra és teniszezőkre korlátozódtak, ez messze túlmutatott, és az élő fogadásokhoz a kardok még a legerősebb versenytársakkal is kezdődnek.