Mégis legalább Fifa próbál. Anglia többé nem zavar, ami egy szörnyű szégyen, mint egy ideig, amikor világvezetők voltak a területen. Spin vissza 1965-ig, amikor az FA megrendelte Lonnie Donegan-t, a legrövidebb csúszós legendát, hogy írjon egy számot a következő versenyre. Bemutatott minket a világbajnokság Willie-nak, keményen, mint egy oroszlán, aki soha nem adja fel. „Ezért van Willie a kupa kedvence!” A trad-jazz swinger nem Lonnie volt a legjobb, de ő rögzítette a Rock Island Line végleges változatát, és befolyása nélkül nem kap Beatles-t, így rengeteg hitel a bankban.Anglia emelte fel a trófeát ezzel a csengéssel a fülükön, és nincs érv az unibet fogadás bónusz eredményekkel. Mexico minden idők világbajnokság XI: hozzon létre saját…tovább

Öt évvel később Sir Alf Ramsey csapata elérte a legmagasabb szintet a hátsó háztartásból. Bill Martin és Phil Coulter, a Sandie Shaw 1967-es Eurovíziós győztesének sztringjein és a Cliff 1968-as közeljövője mögött húzódó férfiak Gratulálok, hogy egy bosszús, de érzelmi páva volt a tengeren átnyúló vágy. Hipstereket, akik mély vágásokat keresnek, javasoljuk, hogy a fahéjpálcát átfedjék, az álmodozó nyári harmóniával meghintett pezsgő-szerelmi dal, Nobby a Harry Nilsson lelki utódja, a Big Jack a belső Mama Cassot.Tökéletesen Mexikó. a feltűnő rap általában a műfaj 31 másodperces csúcsának tekinthető: ettől a ponttól kezdve a világbajnoksági kislemezek soha többé nem lennének olyan jóak. (Sem New Order, sem maga Barnes, de ez egy másik nap.) Embrace? James Corden? A Space és az Ocean Color Scene tagjai főszereplője? Nem köszönöm! Nem, köszönöm! Nem köszönöm!

Ha 1990-ben Anglia művészi csúcsát képviselte, akkor 1982-ben az év volt a legtermékenyebb. Ron 22-es éve az első világbajnokságra lépett egy tucat éve; mindazt, amit a frusztrált frusztráció kitört a kreatív gát. Kettős A-oldalt adtak ki.Anglia, mi fogunk repülni A zászló volt egy hazafias átdolgozás egy 1975-ös hirdetési jingle-nek a British Airways számára, melyet Jake Holmes állított össze, aki megszokta, hogy a munkáját egyedi célokra alkalmazza. 1967-ben írta Dazed-t és Confused-t, egy olyan dalt, amely „inspirálta” a Led Zeppelin Jimmy Page-ját a saját verziójának unibet sportfogadás bónuszok divatjához. John Barnes daisy-age-felfújt rap-ját Anglia világbajnokságának csúcspontjának tartják.

A másik oldalon: minél népszerűbb ez az idő (mi lesz igaza), amelyet egy pár zseton követ. 1970-es soft-rockerek és jövőbeli Roy Chubby Brown lehetővé teszik a Smokie-t. Ez az idő megegyezik az olyan zeneszámokkal, mint a Layla, Milyen hamarosan és a szagok, mint a Teen Spirit, annyiban, ahogy az az első feljegyzésből felismerhető.Ez egy kis időt vesz igénybe, bár a fent említett rock-klasszikusok azonnal átverik a hallgatót egy transzcendens spirituális utazáson, az idei szintetizált csövek pedig csak egy bizonyos generáció támogatóinak egy nemkívánatos Pavlovi funk-ba, a gyermekkori ígéretekre emlékeztetnek, törött. És ez a három perces duzzasztott oompah stomp is jön fel.

Az egyetlen elérte a 2-es értéket, az 1982-es átlagjáték nem volt nagyszerű év a pop számára, arra kényszerítve Angliát, hogy könyöködjön a diagram tetejénél. nagy hitterek mellett, mint az ABC, Joan Jett, Simple Minds, és a Skócia csapat, ahol John Gordon Sinclair szerepel.A rekordért Dana és Észak-Írország csodálatos Yer Man – “Nos idők már kemények / Most itt az ideje, hogy megcsináljuk!” – nem zavarta meg a 10. legjobb embert, akinek korábbi formája egy ház megvásárlása és autóvezetés | A Fiver tovább

Ezt egy hosszú játékos követte, ezúttal: az album (K-Tel), amely több szemináriumot tartalmazott: Glenn Hoddle a Queen’s We Are The Champions-t felvette a jegyzetekben. a későbbiekben Alan Partridge közeli kiadványa népszerűsítette a Close To You-t; Viv Anderson és Trevor Francis futnak keresztül soha nem sétálsz egyedül, a dallamvonal, amit sok érzéssel beszélt, mint Elvis, aki az utolsó teendőt szállítja a Are You Lonesome Tonight; és Ray Clemence, az út útja Spanyolországba című elbeszélése, amely csak azt hangsúlyozta, hogy Anglia szerencsés volt a döntőbe kaparni, és ezzel a rohanó fegyveres felhívással zárult: „Tudom, hogy nem tudtuk bejutni szerette volna, de remélhetőleg ez a múltban van. ”A Fiver: jelentkezzen be és vegye fel a napi futball-e-mailünket.

Dobd el a remény és a dicsőség földjét, maradj hozzám és Istennek! bombasztikus, hogy még Jacob Rees-Mogg is javasolhatja, hogy a keverőpult csúszkáit egy vagy kettőn át mozgassák, és a K-Tel-nek 37-es méretű találata volt a kezükön.Anglia hazament ebből a versenyből. Az Eagle-eyed olvasók észrevették, hogy ha valamilyen erőfeszítést tesznek egy dalt, akkor végül rendben vannak. Ez nyáron nem jó.