Ausztrália James Faulkner állította le a kaliforniai küzdelmét, de nem tudta tagadni Srí Lanka-nak a sorozatgyártó 82-es győzelmet a második egynapos nemzetközi versenyen.

Faulkner elutasította Kusal Perera, Angelo Mathews és Thisara Perera számára, hogy elérjék a versenyt, de végül a vesztes oldalon végződtek, unibet fogadási bónuszok az interneten mivel Ausztráliában 289-es győzelmet kerestek. David Squires a…Ausztrália katasztrofális tesztkritikus túrája Sri Lanka-ban Bővebben

Matthew Wade a 76-os 76-os világbajnoki pontozásnak köszönhetően, de Srí Lanka legnagyobb győzelmét Ausztráliában a futások szempontjából jelenti, hogy a csapatok vasárnap harmadik egynapos az öt mérkőzéses sorozatban 1-1.

Ausztrália erős indítékot igényelt arra, hogy ilyen nagy összeget hajtson végre, de Thisara Perera (3-33) elutasította a David Warnert és Aaron Finch-t, hogy unibet fogadási bónuszt csökkentsék a turistákat 16-ra kettőre.

A Skipper Steve Smith (30) felgyorsította Ausztrália reményét a küzdelemre, és Wade hatalmas kavicsot mutatott a sorrendben, de nem volt elég ahhoz, hogy befejezhesse a földi rekordot.

A baloldali kardfűrész Amila Aponso a Srí Lanka-i meccset választotta, 4-18-at követelt a második egynapos nemzetközi versenyén.

Srí Lanka 288-at írt, mielőtt mind a 49. helyre került volna, és elvesztette az utolsó öt wicketét 27 futamra.A denevér választása után Srí Lanka elvesztette a nyitókat, Danushka Gunathilakát és Tillakaratne Dilshan-t az egymás utáni szállításokból az első 19 labdából.

Kusal Mendis (69) és Dinesh Chandimal (48) 125 fős állvánnyal újjáéledték a házigazdákat. Mendis a második, egymást követő ötvenesére utazott, de Adam Zampa (3-42) elutasította a két versenyzőt.

Kusal Perera (54) 103 lebonyolítást hajtott végre a unibet online fogadóirodák kapitánynak, Mathews (57), hogy megszilárdítsa Srí Lanka pozícióját, de Faulkner és Mitchell Starc (3-53) megszaggatták az alsó sorrendet. Faulkner csapdába ejtette Perera lbw-t a nyolcadik vége végéig.

A mindentudó elutasította Mathews az első labdát az ő következő fölött, elkapta a hosszú off, és gurított Thisara Perera a játékot a következő lesz a hatodik ausztrál krikett igénypont egynapos mesterhármast .