Jordan Pickford megerősítette, hogy Anglia készen áll arra, hogy Oroszországban szembesüljenek a szankciókkal, még akkor is, ha az idegveszélyes sétát a félúttól sok játékos visszavonja. A csapat életben van azzal a lehetőséggel, hogy lövöldözés jöhet létre a kiütéses szakaszokban, ami szinte kivétel nélkül véget ért a szívverésnek a közelmúltban megrendezett nagyobb versenyeken. Gareth Southgate-t mindig a Németország ellen elkövetett büntetéshiánya kíséri, ami Angliában megszűnt az Euro 96-os elődöntőben.

De a Pickford, a csapat három gólja, azt mondta, próbáltak. – A félúttól elindultunk – mondta. „Nem túl messzire nézünk, de a színfalak mögött rengeteg munkát végzünk, hogy felkészülhessünk arra, hogyan szeretnénk vele járni.

„ Néha szerencséje van.Néha csak egy oldalt kell választanod [merülni], várnod és támadnod kell az oldalt. Ha odaérsz, akkor odaérsz, és ha nem, akkor Bet365 sportfogadás bónuszok kapd meg a következőt. Olyan, mint egy lottó. Ha megmentesz egy párot, akkor hős lehetsz, de nincs rá nyomás. ”Raheem Sterling védi a pisztoly tetoválását a média kritikája ellen. Tovább

Pickford meggyőződése ellenére, hogy van egy jó szerencsés eleme a shootoutok megnyerésében Southgate a St George’s Park edzőtáborát használja a szankciók kezelésére. A menedzser szívesen hangsúlyozza, hogy nem jelenti azt, hogy Anglia önelégült lett volna, amikor egy Panama-ból, Tunéziából és Belgiumból álló csoportból halad.De a 47 éves gyerek tudja, hogy Angliában a nemzetközi labdarúgás egyik legrosszabb lövöldözős rekordja van.

Hat versenyképes versenyből kilencet vesztettek el Peter Shiltonnak a Nyugat-Németország négyéhez való közeledése nélkül. erőfeszítések az Italia 90-nél. Az öt Anglia kapusának a főbb versenyeken elkövetett 36 büntetéséből csak David Seaman és Paul Robinson mentett egyet, további négy hiányossággal.

Pickford csak 10 volt, amikor Anglia elvesztett egy lövöldözést Portugália ellen az Euro 2004-ben.David James nem közelítette meg Portugália hét kísérletének megmentését, a hazai csapat kapusának Ricardo pedig megállította Darius Vassell erőfeszítéseit, mielőtt büntetésre kényszerítette magát, hogy elküldje a házigazdákat.

A Pickford nyitva áll a büntetés, ha a helyzet felmerül. – Ha fel kell lépnöm, elveszek egyet – mondta a 24 éves. – Nincs semmi gondom. Soha nem vettem el egy lövöldözést, de én mindig gyakorolok a képzésben.

„Emlékszem az alsó-17-es világbajnokságra, harmadik lettem.De a menedzser, John Peacock, megváltoztatta, így a hetedikre esett, és a Bet365 internetes fogadóirodák harmadik büntetést elfogadó fiú megrontotta azt a bárban. ”A Fiver: regisztráljon és kapjon napi futballcímet.

már tapasztalt győzelem a Southgate-nál, 2016-ban győzött a 21-es évek alatt. A trió csak kilenc kupakot tartalmaz közöttük, de Pickford ragaszkodott hozzá, hogy ne aggódjon a kihívás nagysága vagy a választandó bizonytalanság miatt. – Nézd meg a Premier League-nél szerzett tapasztalatainkat – mondta. „Ebben a szezonban 38 játékot játszottam és számos csésze és az Európa Liga mérkőzéseit játszottam.Ez az, ahol megkapod a tapasztalatodat. Ezért voltam hat vagy hét hitelklubban, amikor 17 éves voltam, hogy a legjobb kapus lehessek. ”

Pickford megszökött a csapattársa, Raheem Sterling által végzett ellenőrzés szintjéről a legutóbbi tetoválásához, de a kapus bal karját a műalkotás fedi. „Mam” és „apa” van benne a szerelmi szívekbe, amelyeket az iránytűk és a pillangók vázlata vesz körül.

Az apja, egy építő, a gyerekek edzésére használt. A hátsó ülésen csirkét és tésztát eszik, az anyja által készített műanyag tartályból, de a Sunderland idején Pickfordot David Moyes nyilvánosan figyelmeztette tankolási szokásairól.2016-ban Moyes azt jósolta, hogy Pickford végül Angliában lesz, de azt mondta, hogy rendeznie kell az étkezési szokásait, egy kritikát, amely még mindig rangsorol.

„Soha nem mondta el nekem, csak azt mondta a papíroknak. Jó lett volna, ha eljön és azt mondta nekem – mondta Pickford. „Néha a mezőn kívül a legtöbbet tanulod, jobb emberré válsz, és táplálkozási szempontból sokat dolgoztam rajta. Én könnyebben repülek, és sokkal gyorsabban érek el a célból.

„Úgy gondolom, hogy csak adagok voltak. Nem megyek McDonalds-ba minden héten, de egy szép pizza három pont után nem rossz módja annak. Ha a világbajnokságot megnyerjük, több pizzát kapnánk. ”