A 2016-os paralimpiai játékok több fogyatékkal élő sportolót jelenthetnek, mint korábban valaha, de nem csak a mezőn vagy a medencénél, hogy a Játékok a jelölésüket szolgálják.

A leginkább globálisan felismerhető arc a felállásban RJ Mitte, az agyi bénulás színésze, aki Walt Jr-t játszotta, a tudományt tanár fia drogkereskedővé vált Walter White-nek Breaking Badben.

“Fontos a fogyatékossággal élő embereket bemutatni a Unibet képernyőn” – mondta Mitte. “Ez nem csak a fogyatékosság ünnepe. Ez az, amit tehetünk, ha korlátozottak vagyunk olyan dolgok, amelyek korlátozzák bennünket, néha irányítják és diktálják, hogy ki vagyunk. Rossz mulató RJ Mitte-nek, hogy csatlakozzon a 4-es csatorna sorozatához a Rio Paralympics-hoz Bővebben

” Ez megmutatja nekünk, hogy legyőzzük ezt, és minden képességünket használjuk.A paralimpia megmutatja, hogy mit akarunk. ”

A szerdán este megnyitó Unibet ünnepségen a BBC biztonsági titkárnője, Frank Gardner kereste a kerekesszéket, miután Szaúd-Arábiában lőttek egy évtizeddel ezelőtt Krishnan Guru-Murthy előadója. Csütörtök reggel a programozás első blokkját a bemutató és az egykori kerekesszékes kosárlabda-játékos Ade Adepitan és az ex-királyi tengeri Arthur Williams rendezte.

Más előadók köztük JJ Chalmers, egy másik egykori tengerész, valamint mind a jelenlegi, mind a korábbi paralimpiaiak, akik képesek lesznek unibet internetes fogadóirodák olyan fáradt csillagokkal dolgozni, mint Clare Balding, aki az esti csúcspontok előtt mutat.

Bár a paralimpiai ünnepségen maradtak 2012-ben, a BBC főszereplői jobbak voltak.Több mint 2 millióan szerettek össze a szerdai éjszakai közvetítéssel, a 2012-es közönség Unibet körülbelül egynegyedével. Ezzel szemben a múlt hónapban megrendezett Olimpiai megnyitó ünnepség alig tudta kezelni a 2012-es közönségének 10-ét, és 3,8 millió néző csúcsán nem volt túlzottan a szerda éjszakai rendezvényen.

A 4. csatorna eseményei és sport, Ed Havard elmondta, hogy a műsorszolgáltató elhatározta, hogy a 2012-es sikerre épít, ahol a bemutatott személyek mintegy fele fogyatékossággal küzd.

“2012-ben nagyon jelentős áttörést tettünk, . Úgy döntöttünk, hogy 2016-ban a következő szintre kell vinni.A nagyszabású változás – mondta Havard -, hogy 2012-ben a fogyatékkal élő előadók párosításra kerültek testnevelő társaikkal, ebben az évben a 4-es csatorna lefedettségének Unibet nagy darabjait teljes mértékben fogyatékossággal küzdő csillagok alkotják.

Nem csak a kamera előtt van, hogy a fogyatékkal élők egyre jobban érintettek. A csatorna lefedettségét előállító Sunset and Vine 20 de facto személyzetet kapott a Rio-i produkciós csapatnál, a 131-ből 15% -kal. A 20 munkatárs közül 17 a 4. csatorna Rio termelési gyakornoki programján keresztül. Az egyikük Dan Goulding, aki agyi bénulásának hatására az alsó testmozgás.Ade Adepitan: “Felfedeztünk őrült dolgokra – a fogyatékkal élő gyerekek vad és hűvösek” Bővebben

“Őszintén szólva nem hiszem, hogy Rio-ban dolgozom a paralimpiai munkában. “Mindig is szerettem volna tömeges sporteseményeken dolgozni, hogy valóban ezt csináljam, hogy karrierem korai szakaszában kissé szürreális.” Goulding a BBC sporthíradó Unibet közvetítésével foglalkozott Havard szerint az egyik leginkább bátorító dolog az idei évben az volt, hogy milyen szintű támogatást kapott a rendszer az egész iparágban, mindenki a BBC-től a kis függetlenektől – a fogyatékkal élő termeléssel foglalkozó alkalmazottakkal kapcsolatos képzés.

A 4. csatorna és más műsorszolgáltatók alkalmatlan előadói mentették a képernyőn megjelenő személyeket. Havard ragaszkodott ahhoz, hogy négy évvel ezelőtt a londoni Paralympics otthont adta, a csatorna, a fogyatékosság normalizálása.A 2012-es játékok előtt megindult komédiás bemutatóra mutatott a The Last Leg, amelyet a 2012-es játékok unibet élő fogadás előtt indítottak, és visszatér Rio-tól éjszaka.

Bár a fogyatékossági jótékonysági hatókört a múlt hónapban közzétett kutatás szerint 77% a fogyatékkal élő emberek úgy gondolják, hogy a 2012-es paralimpiai játékok segítettek a fogyatékossággal élők észlelésében, azt is megállapította, hogy a válaszadók Unibet több mint 80% -a még mindig nem gondolta, hogy a televízióban vagy a szélesebb médiában jól képviselteti magát.

Laurie Lawira, aki tavaly Ausztráliából Ausztráliába költözött a Sydney-i produkció után, bízott benne, hogy az idei játékok továbbra is segíthetnek a fogyatékossággal élő emberek számára a TV-ben való részvételhez.

az ipar már rendelkezik a struktúrákkal, hogy befogadó, de gyakran hiányzik a nyíltan előmozdítása és követése lehetőségek.A 4. csatorna gyakornoki programjai, mint például a Channel 4-es szakmai gyakorlat, hosszú utat jelentenek ennek megoldásához. ”

” Ha egy olyan menedzser, aki korábban nem akarta figyelembe venni a fogyatékkal élő személyt, megváltoztatta a hozzáállását hosszú távú hatást fejtett ki “- mondta. “Ha a fogyatékosság a mindennapi magatartásból kiindulva elölről mozog, hogyan kezeljük a kollégáinkat, akik tolószékben vagy látássérültek vagy agyi bénulással küzdenek, akkor hosszú távú hatást fejtettünk ki.” </P >

Dan Goulding azt is kijelentette, hogy a televíziós ipar érdeke, hogy tanulhasson és válaszoljon olyan eseményekre, mint a paralimpia.

“Az egyetlen módja annak, hogy sokféle tartalmat hozzunk létre a közönség számára hogy sokszínűbb munkaerőt élvezzenek “- mondta. “Tehát, hogy az emberek, akik testnevelésűek vagy fogyatékkal élőek, férfiak vagy nők, különböző háttérrel rendelkező emberek, fontos, hogy mindenki eljuttassa az egyéni elképzeléseit, vagy új ötleteit a jelenlegi ötleteknek, és lehetővé teszi számunkra, hogy olyan tartalmakat hozzunk létre, amelyek megfelelnek a közönségnek.” < p>