Az a tény, hogy egyik játékos sem szokott rendszeresen részt venni az Egyesült Államok 11-es kezdőjében, úgy tűnik, kísértette a West Ham-t, hogy esélye legyen a karjukra. A Chelsea csatár Michy Batshuayi, Sassuolo Grégoire Defrel és Porto Laurent Depoitre is a Hammers radarján szerepel, olyan helyzetben, ami azt sugallja, hogy valaki a felderítő részlegükben csak a dinnyét dobja a Panini matricákon az irodai falon. A Manchester United fontolóra veszi a Mourinho szerződés meghosszabbítását. Tovább…

Nem túl sok sztrájkoló jobb, mint Antoine Griezmann, és a jelentések szerint a Manchester United tárgyalásokat kezdett az egyik ügynökkel abban a ingyen fogadások reményben, hogy az Atlético Madrid embert az Old Traffordhoz hozza a következő nyáron 60 millió fontért.United is készen áll arra, hogy a menedzser José Mourinho-nak egy szerződéses meghosszabbítást nyújtson a legutóbbi tisztességes formájuk hátoldalán – többet tudhat meg arról, hogy ebben a jelentésben az emberünk a Reni kalapban a Manchester vertején. Benfica svéd védője, Victor Lindelof újabb célpontja az Egyesült Királyságnak, akik készen állnak arra, hogy 50 millió fontot nyújtsanak be a 22 évesek aláírásának biztosításáért, és a csapattársával és Nélson Semedo védőjével is kapcsolatban állnak.

< p> Az Arsenal a bal oldali hátulról José Gaya-nak ad örömteli szemet. A spanyol klub akadémiájának 21 éves diplomája, Alicante őshonos tagja, 2012-ben debütált, és rendkívül szorgalmas védekezésben, de elektromos üteme azt jelenti, hogy jó bombát élvez, és az ellenfél fele ugyanolyan, mint ő a sajátja.Valencia jelenleg negyedik a La Liga asztal alján, a jelentések azt sugallják, hogy kiábrándult a Mestalla életéből, és kísértést okozhat az Emiratesbe vagy bárhol máshová.Az Arsenal a Standard Liege kapusát is Guillaume Huberten tartotta, internetes sportfogadás aki két gólt szállított, amikor Arsène Wenger kémkedvei a közelmúltban a Genk elleni mérkőzésre vittek.

Wolfsburg középpályás, Julian Draxler rendszeresen megtalálható metaforikus bár a Rumor Mill Armsban, de lehet, hogy új helyi helyet kell találnia, ha jelentést tesz arról, hogy a Paris-Saint Germain-ra költözik 34 millió fontért.

Számos Premier League klub érdekel A Ashley Young a Manchester United-től: Watford, Everton, West Bromwich, Burnley, Swansea és Hull City érdekeltek a 31-es évvel.Hull más gyors hírű hírekben fontolóra veszi, hogy Jefferson Montero északra kerüljön Swansea városából, és úgy tűnik, lemondott róla, hogy elvesztette Robert Snodgrass-ot, aki a The Hawthorns-be kerülhet. A Baggies is érdeklődik az Aston Villa és Benin csatár Rudy Gestede online sportfogadás aláírására januárban. Az említett díj 7 millió font.