1xbet

Retragerile pot fi realizate cu aceleași metode de plată utilizate pentru depozitarea (cu excepția cărților de unică folosință) și 1xbet adoptă o politică de plăți în circuit închis, în care este necesar ca utilizatorul să echilibreze depunerile realizate cu similare volumele de retragere înainte de a putea fi utilizate metode alternative de retragere (pentru a evita frauda sau spălarea banilor).
Amintiți-vă, totuși, pentru a face o retragere, independent1xbet: Cash Out și 1xbet  Exchange, pariați pe măsură ce nu ați pariat niciodată înainte

1xbet este unul dintre liderii industriei din lume, cu un portal italian activ în țara noastră de aproape 10 ani. După toți anii ăștia, lucrurile ar putea deveni puțin plictisitoare, nu-i așa? Gresit! Este mulțumită această experiență și longevitate că bookmaker știe ce cercetarea parior, și datorită promoțiilor în curs de desfășurare, parteneriate de excelență, bonusuri zilnice 1xbet și platforma de schimb cele mai utilizate în lume, încă reușește să fie unul dintre site-urile de pariuri cel mai bun din lume. Citiți recenzia și descoperă-ne cu noi ce diferențiază oferta italiană de 1xbet față de competiție.

pro

Platformă de schimb pentru a paria pe
Renunță
AAMS a fost concediat
Suport instantaneu pentru clienți disponibil 24/7

Bonus de 1xbet

1xbet_1xbet bonus

1xbet oferă un bonus de bun venit de 1xbet pentru clienții noi de € 20 plătit imediat după primul depozit + până la 100 € bonus 1xbet pentru a fi obținut în termen de 10 săptămâni. Activarea necesită înregistrarea prin intermediul parolei ZIT200, deja stabilită prin accesarea site-ului nostru, și un depozit minim de € 10. Nu uitați să nu faceți depozitul prin transfer bancar, Paysafecard, Neteller sau Skrill, ca metode nepotrivite pentru promovare. În schimb, suma de 100 EUR va fi creditată în rate de 10 EUR pe săptămână timp de 10 săptămâni dacă respectați următoarea cerință de pariere:

Participați în fiecare săptămână la promoția “€ 10 1xbet bonus WEEKLY”
Plasați 5 pariuri pentru o sumă minimă de 10 € pentru orice eveniment sportiv cu cote minime de 2,0. În cazul mai multor, cel puțin un eveniment trebuie să aibă o cotă minimă de 2,0. După ce ați terminat, veți primi 10 EUR pe săptămână.

Dacă nu participați la un bonus săptămânal 1xbet, nu veți pierde bonusul 1xbet în următoarele săptămâni.

Bonusul 1xbet obținut poate fi utilizat pe orice eveniment sportiv, cu excluderea Bursei, la nu mai puțin de 2,0, cu o cotă unică sau multiplă, cu cel puțin o selecție cu cote 2.0. Orice câștiguri pot fi apoi retrase.

înregistrare
registrazione_1xbet

Înregistrarea pe 1xbet este destul de ușoară și rapidă. Pentru a finaliza cele două etape necesare, completați formularul corespunzător și furnizați detaliile documentului dvs. de identitate. Codul fiscal va fi calculat în mod automat pe baza datelor introduse, astfel încât nu veți avea nevoie să îl aveți la îndemână.
În conformitate cu regulamentele AAMS, în timpul înregistrării vi se va cere, de asemenea, să introduceți limita săptămânală de reîncărcare (maxim 25.000 €).
Codul promoțional pus la dispoziția dvs. de către dependable.org pentru a juca pe 1xbet este: ZIT200. Dacă aveți întrebări sau probleme, puteți contacta asistența în limba italiană prin butonul Live Chat din partea dreaptă sus a paginii.
1xbet Italia și licența AAMS

aams_logo Marca 1xbet este cunoscută aproape în întreaga lume și este considerată printre cele mai bune site-uri de pariuri online.
Compania britanica 1xbet International PLC, cu sediul în Malta și listată la Bursa din Londra, operează în jocuri de noroc on-line din anul 1999. Din 2008 a fost pe piața italiană prin 1xbet Italia Srl, cu sediul în Via G. Carducci 36, 20123, Milano, și operează în țara noastră cu licența AAMS numărul 15211.
1xbet se diferențiază de alte case de pariuri datorită “schimbului de pariuri” inovator (sau chiar “sacului de pariuri”) al invenției sale și acum este reglementat și în Italia.
1xbet streaming

1xbet oferă de streaming de spaniolă Liga, engleză și campionate argentiniene, din păcate, astfel încât la momentul nimic Serie A. direct dobândește, în mod evident, chiar mai importantă datorită opțiunilor de pariuri live și cashout: fără costuri suplimentare pot urmări evoluția jocului și pariul Trăiți sau efectuați o retragere atunci când considerați că este necesar.